ORTAOKUL ELT PARENTS SEMİNERİ YAPILDI!

ELT Parents : Çocuğumun İngilizce Eğitiminde Ben de Varım!

ETİKETLER : ELT Parents , İngilizce Eğitimi , Ataşehir II Doğa Koleji

Ataşehir II Doğa Koleji ortaokul  öğrenci velileri, çocuklarının İngilizce eğitimi sürecini tanımak ve bu aşamalara  dahil olabilmek adına ev ortamlarında fark yaratacak aktivite önerilerinin paylaşıldığı bir organizasyonla alanında uzman eğitmenler ile akademik platformda buluştu. ELT Parents organizasyonumuzun temel amacı velilerimizi dil edinimi konusunda bilinçlendirmek, anne-babaların öğrencilerimizin eğitim sürecine doğru yöntemlerle dahil olmasını sağlamak, onların birey yetiştirme konusunda yönlendirilmiş adımlar doğrultusunda sorumluluk almasını sağlamak ve çocuğumun eğitiminde ben de varım motivasyonuyla biz eğitmenlere destek olmaları konusunda onlara eğitim sistemimizde rol vermektir. Bu eğitim boyunca velilerimize çocuklarıyla evde yapabilecekleri İngilizce çalışmalar konusunda interaktif çalışmalar ve örnek uygulamalar gösterilmektedir. Bu nedenle ELT Parents aynı hedefe odaklanarak aynı yöne bakan öğrenci-öğretmen ve velinin suya dokunarak eğitim halkalarının büyümesini hızlandırdığı eğitim reformudur. Katılım gösteren tüm velilerimize ve eğitmenlere teşekkür ediyoruz.