ORTAOKUL ÖĞRENCİ MECLİS SEÇİMLERİ COŞKUYLA TAMAMLANDI

Meclis seçimleri tamamlandı! Geleceğin liderleri ve yöneticileri ortaokul öğrenci meclislerinde şimdiden sorumluluk ve söz sahibi oluyor.

ETİKETLER : ortaokul öğrenci meclisi , Doğa Okulu seçim , ortaokul yönetimi , başkan seçimi , oylama , ortaokul rehberlik

Öğrencilerimiz propaganda süresince seçilebilmek için kıyasıya yarıştılar,şeçimler demokratik bir ortamda gerçekleşerek tamamlandı. Öğrencilerimiz sosyal sorumluluk kampanyaları için toplantılarını yapmaya başladılar.Oylama sürecinin ardından her kampüs, ortaokulda görev yapacak öğrenci meclisi üyelerini ve başkanlarını belirledi.

"Öğrenci Meclisleri" her Doğa Okulu kampüsünde öğrencilerin yönetime katılması, karar alma ve inisiyatif kullanma becerilerinin gelişmesi, müzakere etme, değerlendirme ve uzlaşma becerilerinin gelişmesi, sorumluluk alma ve sonuçlarını göze alma cesaretinin gelişmesi, planlama, uygulama ve takip etme becerilerinin gelişmesi için oluşturuluyor.

Doğa Okulu Ortaokul Öğrenci Meclisleri...

Doğa Okulu olarak Öğrenci Meclisi’ni Rehberlik ve Danışmanlık programlarını tamamlayıcı olarak ele alıyoruz. Her alanda geleceğin lider ve yöneticilerini yetiştirmek için, öğrencilerimizi sürecin bir parçası olarak değerlendiriyoruz. Öğrencilerimizin yöneticilik becerilerini ezberle değil, yaparak yaşayarak geliştirmeleri için uygun ortam ve koşulları hazırlıyoruz.