ORTAOKUL ÖĞRENCİ MECLİSLERİ İŞİTME ENGELLİ KARDEŞLERİNİN YANINDA

Ortaokul Öğrenci Meclisleri, işitme engeli ile ilgili farkındalık kazandırmak ve ihtiyaç sahibi kardeşlerine cihaz yardımı için bu dönem çalışmaya karar verdiler.

ETİKETLER : ortaokul , öğrenci meclisleri , soes , işitme engeli , sosyal sorumluluk , proje , Sessizliğime Kulak Ver!

-Sesinizi bana duyurduğunuz için teşekkür ederim.

Ortaokul Öğrenci Meclisleri, yeni projeleri ile işitme engelli kardeşlerinin yanında... Doğa Okulu Ortaokul Öğrenci Meclisleri, Sessizliğime Kulak Ver projesi için elektronik sektörünün saygın markası Siemens'i proje ortağı olarak yanlarına aldılarSosyal sorumluluk projesi kapsamında ortaokul öğrenci meclislerinin alacağı işitme cihazlarını Siemens sağlarken cihazın ihtiyacı olan bir yıllık pili de ihtiyaç sahibi arkadaşlarımıza hediye edecekler.

Sosyal sorumluluk kampanyamıza destek olmak için ortaokul meclis öğrencileri ve rehber öğretmenlerle iletişime geçebilirsiniz,

Sessizliğime Kulak Ver - Doğa Okulu Sosyal Sorumluluk