ORTAOKUL ÖĞRENCİ MECLİSLERİ LÖSEV’E UMUT OLUYOR!

Doğa Okulu olarak dünyamızın sürdürülebilirliği için herkesin sorumluluk alması gerektiğine inanıyor ve öğrencilerimizi bu bilinçle yetiştiriyoruz.

ETİKETLER : lösev , ortaokul , öğrenci meclisleri , rehberlik , psikolojik danışmanlık , sosyal bilgiler , proje

Toplumda fark yaratmayı amaçlayan projelerimizi öğrencilerimiz yönetiyorlar. Kurulduğumuz günden beri her yıl düzenli olarak devam ettirdiğimiz sosyal sorumluluk projelerimizin yanı sıra öğrencilerimiz her yıl farklı projelere imza atıyorlar.’’İyi bir birey olmak ve iyilik yapmak en önemli insanlık erdemlerinden biridir.’’ anlayışından yola çıkarak Doğa Okulu Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık ve Sosyal Bilgiler Bölümü öncülüğünde lösemi ile savaşan çocuklara yardımcı olmayı amaçladığımız, heyecan ve umutla yeni hayata geçirdiğimiz sosyal sorumluluk projesini sizinle paylaşıyoruz.

Lösemili çocuklarımızın güzel dileklerini gerçeğe dönüştürebilmek ve onları hayata bağlamak için bir tuğla da bizlerden diyerek yola çıktığımız bu anlamlı projede sizi de aramızda görmek istiyoruz.

Garanti Bankası Şirinevler Şubesi
Hesap No: 187 - 6296072 Şirinevler / TR 53 0006 2000 1870 0006 2960 72
Hesap Adı: ASİST ÖĞRETİM KURUMLARI A.Ş.

ORTAOKUL ÖĞRENCİ MECLİSLERİ LÖSEV’E UMUT OLUYOR