ORTAOKUL ÖĞRENCİ MECLİSLERİMİZ İHTİYAÇ SAHİBİ KARDEŞLERİNİN YANINDA!

Ortaokul öğrenci meclislerimiz, yeni dönemde ihtiyaç sahibi kardeşlerine destek verecek.

ETİKETLER : ortaokul , öğrenci meclisleri , sosyal sorumluluk , yardım kampanyası , doğa okulları ortaokul eğitimi

Geçtiğimiz yıllarda pek çok sosyal sorumluluk projesini başarıyla hayata geçiren öğrencilerimiz, bu yılda da iddialı bir projeye dahil oluyorlar. Öğrenci meclisleri ve meclis başkanları seçimlerinin tamamlanmasının ardından çalışmalara başlayan öğrencilerimiz, ülkemizin çeşitli illerinde değişik yaş grubundaki kardeşlerinin kışlık bot, mont, çanta, kırtasiye gibi ihtiyaçlarını karşılamak için yola çıktılar. Kampanya kapsamında ihtiyaç sahibi öğrenciler için yardım kampanyaları, projeler, kermesler ve etkinlikler düzenlenecek.

Bu kışın kardeşlerimiz için çok daha kolay geçmesi için elimizden geleni yapacağız… Destek olmak isteyen tüm velilerimiz okullardaki ortaokul rehberlik birimleri ve meclis öğrencilerimizle iletişime geçebilirler.