ORTAOKUL ÖĞRENCİ MECLİSLERİMİZ İŞ BAŞINDA!

Yeni dönem ortaokul öğrenci meclislerimiz ve başkanlarımız ilk toplantısını eğitim yöneticilerimizle gerçekleştirdi.

ETİKETLER : ortaokul öğrenci meclisi , sosyal sorumluluk , ortaokul yönetimi , başkan seçimi , oylama , ortaokul rehberlik

2010 yılında kurulan Doğa Okulları Ortaokul Öğrenci Meclisleri,11.sosyal sorumluluk projelerini gerçekleştirmeye hazırlanırken, Doğa Okulları eğitim yöneticileri ile bir araya gelerek yeni dönemin yol haritasını oluşturdular, Doğa Okulları İstanbul Koordinatörü Zakir Tuncay öğrencilerin projelerini dinleyip dönem ile ilgili değerlendirmelerini onlarla paylaştı. Seminer tadında geçen toplantıyla ortaokul meclisleri döneme güzel bir başlangıç yaptılar.

Ortaokul öğrenci meclislerimiz bu yıl Türkiye'nin dört bir yanındaki ihtiyaç sahibi kardeşlerine yardım eli uzatacak.