ORTAOKUL ÖĞRENCİLERİMİZ LİDERLİK VE İLETİŞİM BECERİLERİ SEMİNERİ İÇİN BİR KEZ DAHA KIBRIS'TA

Liderlik ve İletişim Becerileri Eğitim Programı'nın ikincisi, 23-25 Aralık'ta Yakın Doğu Üniversitesi akademisyenleri ile gerçekleştirildi.

ETİKETLER : liderlik eğitimi , liderlik ve iletişim becerileri , dikkat toplama , kaygı ile baş etme yöntemleri , stres yönetimi , yakın doğu üniversitesi eğitim programı

2 gün süren eğitim programı ile öğrencilerimiz için liderlik ve iletişim becerileri, dikkat toplama, kaygı ile baş etme yöntemleri, stres yönetimi gibi gerek günlük yaşamlarına gerek okul ve kariyer gelişimi konusundaki tutum ve becerilerine yön verecek bir dizi seminer düzenlendi. 23-25 Aralık'taki eğitim programı sonunda öğrencilerimiz uluslararası geçerliliği olan sertifikalarını yine akademisyen hocalarından alarak keyifli ve faydalı bir eğitim programını daha tamamladılar.