ORTAOKUL REHBERLİK ve PSİKOLOJİK DANIŞMANLIK BİRİMİ YAŞ GRUPLARINA UYGUN EĞİTİMLERİNE DEVAM EDİYOR

Doğa Okulları Ortaokul Rehberlik Birimi, öğrencilerimizin yaş farklarının yanı sıra ilgi yetenek ve akademik gelişimlerini de göz önüne alarak, çalışmalarını yürütüyor.

ETİKETLER : ortaokul rehberlik , psikolojik danışmanlık , verimli ders çalışma , teog bilgilendirme , aile içi iletişim , teog rehberlik , ergenlik dönemi , doğru teknoloji kullan

Ortaokul rehberlik birimi, öğrencilerimizin yaş gruplarına göre şekillenen ihtiyaçlarını belirleyerek oluşturduğu seminer programında; 5. sınıflarımızla "Doğru Teknoloji Kullanımı", 6. sınıflarla "Ergenlik Dönemi Özellikleri", 7. sınıflarımızla "TEOG Nedir?" ve 8.sınıflarımızla "Sınav Kaygısı ile Baş Etme" konulu sunumlarını paylaşarak bu konu başlıklarında öğrencilerimizin sorularını yanıtladı. Seminer programının amacı ortaokul kademesindeki öğrencilerin gelişimlerini desteklemek, akademik bilgilerinin yanı sıra duygusal ve sosyal donanımını da tamamlamak.