OXFORD STREET İNGİLİZCE EĞİTİM PROGRAMI İÇİN LONDRA'DAYDIK

Doğa Okulları Ortaokul ve Lise öğrencileri, “Oxford Street” İngilizce Programı için sömestir tatilini Londra’da değerlendirdi.

ETİKETLER : ingilizce yurtdışı programı , ingilizce eğitimi , yurtdışı eğitim , ingiltere programı , oxford street

Doğa Okulları İngilizce eğitimi, klasik teknik ve metotlardan uzak yenilikçi yaklaşımları ile sınıflara sığmıyor! İngilizce eğitiminde iletişim ve etkileşim ilkesine dayanan yaşayarak öğrenme yaklaşımlarını benimseyen Doğa Okulları, İngilizce eğitimi kapsamında Londra’da Oxford Street İngilizce programını uyguluyor.

Türkiye’nin pek çok Doğa kampüsünden yaklaşık 100 öğrencimizin katıldığı bu programda Big Ben, British Museum, London Eye, Madame Tussauds gibi önemli yerler, pratik dil atölyesi olarak belirlenen sınıf ortamlarının sadece birkaçı...

Oxford Street İngilizce Eğitim Programı dahilinde, öğrenciler her gün aktif dil kullanımının yanında Picadilly Meydanı,Chelsea Stadium, Hyde Park gibi dünyaca ünlü alanlarda çeşitli sosyal ve kültürel etkinlikler gerçekleştiriyorlar.