OXFORD’DAYIZ! İNGİLİZCE EĞİTİMİMİZE OXFORD’DA DEVAM EDİYORUZ!

Doğa Okulu öğrencileri, Ortaokul ve Lise İngilizce Oxford Street Programı dahilinde İngilizce dilinin anavatanındalar!

ETİKETLER : Oxford Street Programı , Londra , eğitim , İngilizce

İngilizce eğitiminde iletişimsel ve yaşayarak öğrenme yaklaşımlarını benimseyen ve uygulayan Doğa Koleji, her yıl İngilizce eğitiminin devamı olan Oxford Street Projesi ile derslerine, Londra şehir merkezinde sınıf ortamından uzakta devam ediyor.

Türkiye’nin pek çok Doğa Okulu kampüsünden 150‘nin üzerinde Doğa Okulu öğrencileri ile 18 Ocak’ta başlayan uygulamalı İngilizce eğitimi için, Big Ben, British Museum, London Eye, Madam Tussauds, Oxford Üniversitesi gibi önemli yerler pratik dil atölyesi olarak belirlenen sınıf ortamlarının sadece birkaçı. Oxford Street İngilizce eğitim programı dahilinde, öğrenciler her gün 6 saat aktif  uygulanan İngilizce derslerinin yanı sıra Picadilly Meydanı, Chelsea Stadium, Hyde Park gibi dünyaca ünlü alanlarda çeşitli sosyal ve kültürel etkinlikler gerçekleştiriyorlar.

Doğa Okulu İngilizce eğitiminde, klasik teknik ve metotlardan uzak yenilikçi yaklaşımları ile sınıflara sığmıyor!