ÖZLÜCE KAMPÜSÜ'NDE "DOĞA İÇİN BİR CAN"

Doğa Koleji Özlüce Kampüsü öğrencileri, Bursa Orman Müdürlüğü iş birliğiyle “Doğa İçin Bir Can” projesinin 2.sini hayata geçiriyor.

ETİKETLER : bursa ağaçlandırma kampanyası , doğa kampüsü , doğa için bir can , sosyal sorumluluk , bursa orman müdürlüğü

Doğa öğrencilerinden çevre bilinci yüksek bir proje örneği daha... Doğa Koleji Bursa Özlüce Kampüsü ortaokul öğrencileri, Bursa Orman Bölge Müdürlüğü iş birliğiyle “Doğa İçin Bir Can” projesinin 2.sini hayata geçiriyor. Bursa’daki ormansız alanları Doğa öğrencileri yeniden yeşertiyor. 16 öğrencinin katıldığı bu projenin amacı ormanların korunması ve kampüslerde yapılan deneme sınavlarında derece elde eden öğrencileri bu çevre bilinci yüksek proje ile motive etmek. Projede her bir derece alan öğrenci adına bir ağaç dikilerek yeni başarıların da bu fidanlarla yeşermesi hedefleniyor.