Haber ve Etkinlikler

PEDALLAR LÖSEMİLİ VE KANSERLİ ÇOCUKLAR İÇİN ÇEVRİLDİ

Nilüfer Belediyesi ve Doğa Kolejinin 6 yıldır düzenlediği “Doğa İçin Pedal Çevir” projesi bu sene Lösemili ve Kanserli Çocuklar için LÖDER’le birlikte gerçekleştirildi.

ETİKETLER : doğa için pedal çevir , nilüfer belediyesi , sosyal sorumluluk , löder , lösemili çocuklar , doğa koleji özlüce
Akademik başarılarının yanı sıra sosyal sorumluluk faaliyetleri ile de öne çıkan Doğa Koleji yine önemli bir projeye imza attı. Her yıl yüzlerce bisikletlinin katılım gösterdiği ve 6’ncısı düzenlenen “Doğa İçin Pedal Çevir” projesi, çeşitli kurumların iş birliğiyle Bursa’da farkındalığı yüksek bir proje olmasının yanı sıra birçok bisiklet kulübünün desteğiyle yaygınlaşmaya devam ediyor.

Doğa Koleji öğrencileri anaokulundan itibaren kurumlar arası iş birliğini ve bu proje sayesinde öğrencileri bisiklet kullanmaya teşvik ediyor. Bu sene iş birliği yapılan LÖDER ve doğaseverlerin geniş katılımıyla gerçekleşen proje ile lösemili ve kanserli çocuklar konusunda bisikletlerle farkındalık sağlandı. Bisiklet turuna pek çok sporcu ve öğrenci katılım gösterdi.


 
Doğa Koleji 21 Mayıs Cumartesi günü "Doğa İçin Pedal Çevir" projesinin 6’ncısı ile yine tüm bisiklet ve doğaseverleri bir araya getirdi. Doğa Koleji Bursa Özlüce Kampüsünün açılışından itibaren her yıl farklı dernek ve kurumlarla iş birliği halinde düzenlenen Pedal Çevir Projesi, Bursa’da geleneksel hale geldi. Projeye destek veren tüm doğaseverler Doğa Koleji Bursa Özlüce Kampüsünde toplanarak Uludağ Üniversitesine kadar pedal çevirdiler. Proje kapsamında katılımcılar Uludağ Üniversitesinde kahvaltı yaparak kampüse geri döndüler.


DOĞA KOLEJİ - KAMPÜSÜ BUL