PEGASUS’UN CEO’SU MEHMET NANE’DEN t-MBA SEMİNERİ

t-MBA öğrencileri uluslararası eğitim modeli t-MBA ile girişimci liderleri ağırlamaya devam ediyor.

ETİKETLER : t-mba öğrenci meclisleri , mehmet nane , pegasus ceo , acıbadem bilim okulu , t-mba eğitim modeli , lise semineri , konferans , başarı hikayesi

Acıbadem Bilim Kampüsü Doğa Anadolu Lisesi öğrencilerinin davet ettiği Pegasus CEO'su Mehmet Nane, “Kariyer Başarısı ve Kurumsal Yapıda Başarı” konulu konferansın konuğu oldu.

Mehmet Nane konuşmasında, çok çalışmanın ve planlı olmanın önemine değindi. Nane, öğrencilerin t-MBA eğitimi ile şimdiden kariyerlerini inşa ettiklerini vurguladı. Havayolları sektöründen bahseden Nane, bu sektörde insan kaynağında aranılan önemli özelliklere vurgu yaptı. Öğrencilerin hazırladığı ve sunduğu seminerde konuşmacı olarak katılmaktan mutluluk duyduğunu dile getiren Mehmet Nane, seminer sonunda öğrencilerin sorularını yanıtladı.