PERFORMANS İNCELEME SENTEZ VE ANALİZ YAPMA YARIŞMA SONUÇLARI BELLİ OLDU!

Doğa Koleji’nin Türk Eğitim sistemine kazandırdığı ve 5 yıldır başarıyla uyguladığı Performans İnceleme Sentez ve Analiz Yapma Yarışma sonuçları belli oldu.

ETİKETLER : Performans İnceleme Sentez ve Analiz Yarışması , TEOG , PISA , online , vitamin , yarışma , başvuru , matematik , sonuç

Performans İnceleme Sentez ve Analiz Yapma Yarışması Doğa Okulu tarafından 5 yıldır başarıyla uygulanan, analitik düşünme becerisini ölçen bir program. Yarışma 85 kampüste 4, 5, 6, 7 ve 8. sınıfta okuyan 23.000 öğrencinin katılımıyla gerçekleştirdi.

Yarışma sonuçları için tıklayınız...

Uluslararası kriterlere göre hazırlanan ayrıntılı sınav sonuç karnesi öğrencilerimize sınava girdikleri kampüsten verilecek. Her öğrenci için özel olarak hazırlanmış Performans İnceleme Sentez ve Analiz Yarışması Sonuç Raporu’nda Okuma Becerisi, Matematik Okuryazarlığı, Fen Okuryazarlığı ve Sosyal Bilimler Okuryazarlığı testlerine ait öğrencinin bulunduğu düzey ve bu düzeyin açıklaması yer alıyor. Alanında uzman eğitim yöneticilerimizle  değerlendirme toplantısı yapmanız büyük önem taşır. Bu amaçla sınava girdiğiniz kampüsümüzle iletişime geçiniz.