Haber ve Etkinlikler

PHILIPS TÜRKİYE GENEL MÜDÜRÜ GAMZE ARBAK t-MBA ÖĞRENCİLERİ İLE BİR ARADA

Philips Türkiye Genel Müdürü Gamze Arbak, Doğa Koleji Çekmeköy Kampüsümüzde “En Büyük Destekçiniz Kendiniz’’ temalı semineri ile t-MBA öğrencilerinin kariyer yolculuğuna ışık tuttu.


Doğa Kolejine özgü "t-MBA Eğitim Modeli"nin önemli çalışmalarından birisi olan t-MBA Girişimcilik ve İnovasyon Seminerleri ile başarılı iş insanları öğrencilerimizle buluşuyor. t-MBA Liderlik Akademisinin organize ettiği seminerde başarıları ile rol model olan Philips Türkiye Genel Müdürü Gamze Arbak başarılı kariyer yolculuğunu öğrencilerimize anlattı.

 

14 yılı aşkın süredir Philips’te farklı üst düzey rollerde görev alan Gamze Arbak,  ‘’En Büyük Destekçiniz Kendiniz’’ diyerek başarı kavramının kendisi için ne ifade ettiğini öğrencilerimize anlattı. Üniversite yıllarında staj yapmanın okuduğunuz alanın keşfinde yarar sağlayacağını “Başarı kendinizi tanımakla başlar” sözleri ile vurguladı.  Öğrencilerimiz “ t-MBA dersleriniz ile almış olduğunuz ayrıcalıklı eğitimler ve mesleki gözlem çalışmalarınız ve keşif yolculuğuna daha lise yıllarında çıkıyor olmanız bir avantaj” diyerek sözlerine devam etti. Çalışmanın ve kendini yenilemenin çok önemli olduğunu ve öğrenmenin yaşı olmadığını anlattı.

 

İş başarısında gündemi, hızla gelişen teknolojiyi takip etmeninin ve müşteriyi odağa alarak ilerlemenin önemini başarısının anahtarı olarak vurguladı.  Bir ürünün piyasaya sunulmadan önce mutfak tarafında geçirdiği süreçleri ve bu süreçlerin piyasada nasıl uygulanabileceğini öğrencilerimize aktardı. Sahadan aldığı geri bildirimlerin başarısını pekiştirdiğini ve her zaman saha ile iç içe olduğunu örneklerle anlattı. Eğitim ve iş hayatında ailesinin en büyük destekçisi olduğunu, aile ve iş hayatının aynı paralelde birbirine karıştırmadan yürüttüğünden bahsetti. 

Semineri t-MBA eğitim modelini çok başarılı bulduğunu ve öğrencilerimize bu ayrıcalıkları her zaman kullanmaları gerektiği mesajını vererek sonlandırdı. Sayın Gamze Arbak’a değerli katılımı için teşekkür ediyoruz.







 

DOĞA KOLEJİ - KAMPÜSÜ BUL