PINAR KARŞIYAKA SPOR KULÜBÜ BASKETBOL OYUNCULARI MAVİŞEHİR BİLİM OKULU’NDA

Beden Eğitimi dersinin temel işleyişlerinden biri olan Basketbol konusu kapsamında branş konuğu olarak Pınar Karşıyaka Spor Kulübü’nün değerli basketbol oyuncuları Soner Şentürk, Jon Diebler ve Juan Palacious’u okulumuzda ağırladık.

ETİKETLER : pınar karşıyaka , spor kulübü , basketbol , spor , ortaokul , öğrenci meclisleri

Okulumuzun basketbol takımı ve ortaokul meclis öğrencileri sporcuları karşıladı. Öğrencilerimiz ünlü sporcularla bir araya gelip spor salonunda basket atarak forma imzalattılar. Ardından konferans salonunda tüm ortaokul öğrencilerimizin katılımıyla bir söyleşi gerçekleştirdik. Öğrencilerimiz basketbolla ilgili merak ettikleri soruları sordular. Son derece keyifli geçen söyleşinin sonunda okulumuzun basketbol takımı ünlü sporcularla fotoğraf çekildi.