PROJE MODELLİ LİSE VE TÜBİTAK ARAŞTIRMA PROJELERİ ÖĞRETMEN EĞİTİMLERİ BAŞARIYLA TAMAMLANDI

Kampüslerimizin araştırma ve bilim projelerinde başarısını artırmak amacıyla 2018-2019 Eğitim Öğretim Yılında Doğa Kolejinin İstanbul ve İstanbul dışındaki 120 kampüs için planlanan proje eğitimleri başarıyla tamamlandı.

ETİKETLER : ab projeleri , proje modelli eğitim , tübitak proje yazma eğitimi , zuhal yılmaz doğan , serhat irez

Doğa Projeler Koordinatörlüğü tarafından planlanan eğitim, Marmara Üniversitesi Atatürk Eğitim Fakültesi; Matematik ve Fen Bilimleri Eğitimi Bölümü öğretim görevlisi Prof. Dr. Serhat İREZ ve Projeler Koordinatörü Dr. Zuhal YILMAZ DOĞAN tarafından gerçekleştirildi. Eğitim süresince TÜBİTAK araştırma projeleri yarışmasına ait temel konular/kurallar, ön değerlendirme süreci, ön değerlendirmede projenin ret edilmesine neden olan başlıca sebepler, proje tasarlama, proje yazma ve başvuru süreçlerine dair uygulamalı eğitimler başarıyla sunuldu. Mentör öğretmenler, kampüslerinde proje yapan öğretmen ve öğrencilere proje hazırlama ve proje yazma konusunda destek olacaklar.

*Doğa Koleji Gaziantep Kampüsü ev sahipliğinde 27 Ekim 2018 tarihinde gerçekleşen ortaokul ve lise mentor Öğretmen eğitimini kapsamında Adana, Elazığ, Gaziantep, Hatay, İskenderun, Kahramanmaraş, Mersin, Osmaniye olmak üzere 8 bölgeden seçilen 29 öğretmen katılımı ile gerçekleştirildi.

*Doğa Koleji Çayyolu Kampüsü ev sahipliğinde 2-3 Kasım 2018 tarihinde gerçekleşen ortaokul ve lise mentor öğretmen eğitimi kapsamında Ankara Birlik, Çayyolu, Batıkent, Çukurambar, Eryaman, İncek, Keçiören, Eskişehir, Kayseri, Konya, Trabzon, Ağrı, Çorum, Erzincan, Nevşehir, Sivas olmak üzere 16 bölgeden seçilen 59 öğretmen katılımı ile gerçekleştirildi.

*Doğa Koleji Özlüce Kampüsü ev sahipliğinde 6 Kasım 2018 tarihinde gerçekleşen ortaokul ve lise mentör öğretmen eğitimi kapsamında Başiskele, Çanakkale, Çekirge, Hamitler, İnegöl, Özlüce, Sakarya, Yahyakaptan olmak üzere 8 bölgeden seçilen 37 öğretmen katılımı ile gerçekleştirildi.

*Doğa Koleji Mavişehir 1 Kampüsü ev sahipliğinde 10 Kasım 2018 tarihinde gerçekleşen ortaokul ve lise mentör öğretmen eğitimini kapsamında Afyon, Aydın, Balıkesir, Bergama, Bodrum, Bornova, Buca, Denizli, Güzelbahçe, Kütahya, Manisa, Mavişehir 1, Mavişehir 2, Mavişehir 3, Nazilli, Salihli, Söke olmak üzere 17 bölgeden seçilen 45 öğretmen katılımı ile gerçekleştirildi.

*Doğa Koleji Antalya Bilim Kampüsü ev sahipliğinde 16 Kasım 2018 tarihinde gerçekleşen ortaokul ve lise mentör öğretmen eğitimi kapsamında Alanya, Antalya Bilim, Fethiye, Isparta, Konyaaltı, Kıbrıs olmak üzere 6 bölgeden seçilen 21 öğretmen katılımı ile gerçekleştirildi.

Doğa Koleji Genel Merkez'de 30 Kasım 2018 tarihinde gerçekleşen ortaokul ve lise mentör öğretmen eğitimi kapsamında Acarkent, Atakent, Avcılar, Bahçeköy, Bahçeşehir2, Başakşehir, Beykent, Büyükçekmece, Çekmeköy, Düzce, Güzelce, Halkalı1, Halkalı2, Kadıköy, Kartal, Sarıyer, Tuzla, Yakacık, Yalova olmak üzere 19 bölgeden seçilen 31 öğretmen katılımı ile gerçekleştirildi.

Kampüslerde gerçekleşen eğitimlere öğretmenlerini yönlendiren müdürlerimize, proje eğitimine önem verdikleri ve destekleri, ortaokul ve lise bölüm başkanlarının eğitim içeriklerine yaptıkları katkılardan dolayı teşekkür ederiz. Ayrıca öğretmenlerimize üstün performanslarından dolayı tebrik ediyor, başarılarının devamını dileriz.