Haber ve Etkinlikler

ŞAFAK ÇAK t-MBA ÖĞRENCİLERİ İLE BİR ARADA

Dünyaca tanınan ünlü tasarımcı Şafak Çak, Doğa Koleji Acıbadem Kampüsümüzde “İşinizi Şansa Bırakmayın” temalı semineri ile t-MBA öğrencilerinin kariyer yolculuğuna ışık tuttu.


Doğa Kolejine özgü "t-MBA Eğitim Modeli"nin önemli çalışmalarından birisi olan t-MBA Girişimcilik ve İnovasyon Seminerleri ile başarılı iş insanları öğrencilerimizle buluşuyor. t-MBA Liderlik Akademisinin organize ettiği seminerde dünyaca tanınan ünlü tasarımcı Şafak Çak, “İşinizi Şansa Bırakmayın” temalı söyleşisi ile başarılı kariyer yolculuğunu öğrencilerimize anlattı.
 
25 metrekarelik kumaş dükkanında başlayan kariyer yolculuğunun mekân ve sahne tasarımlarıyla nasıl üne kavuştuğunu ve dünyaya açılan bu yolculukta verdiği zorlu mücadeleyi öğrencilerimize anlattı. Hayatında yaşadığı zorlukları ve bunlarla baş etme yollarını anlatırken öğrencilerimize altın değerinde öğütlerde bulundu. “Ne okursanız okuyun mutlaka işletme bilgisine sahip olun” sözleri ile öğrencilerimizin aldıkları mba derslerinin önemine vurgu yaptı. “İşinizi şansa bırakmayın, insan isterse kendi şansının mimarı olur. Kendinize inanın ve sevdiğiniz işi yapın” sözleri ile öğrencilerimize ilham kaynağı olan ünlü tasarımcı samimi tavırları ile öğrencilerimize unutamayacakları bir seminer verdi.
 
Kıymetli paylaşımları ve katılımı için kendisine çok teşekkür ediyoruz.







 

DOĞA KOLEJİ - KAMPÜSÜ BUL