SAĞLIĞIN RENKLERİ RESİM, KOMPOZİSYON VE YEMEK TARİFİ YARIŞMASI!

Doğa Koleji, ISS Catering işbirliği ile “Sağlığın Renkleri Resim, Kompozisyon ve Yemek Tarifi Yarışması” düzenliyor. Yarışmaya Doğa Koleji’nin tüm kampüslerindeki öğrenciler katılabiliyor.

ETİKETLER : Sağlığın Renkleri Yemek Tarifi Yarışması , yarışma , lise , ortaokul , ISS , ilkokul , kompozisyon , resim , tarif

Yarışmayla İlkokul 3 ve 4. sınıf öğrencilerimiz duygu, düşünce ve gözlemlerini kullanarak yaratıcı yazma yetilerini “Anneme Sağlıklı Beslenme Önerileri” konusuyla kompozisyon yazarak sergiliyorlar.

“Anneme Sağlıklı Beslenme Önerileri” konulu resim çalışmasına ise ilkokul 2, 3 ve 4. sınıf öğrencilerimiz katılacak. Öğrencilerin estetik duygularını ve psikomotor becerilerini geliştirmek amacıyla düzenlediğimiz yarışmada değer taraftan da sağlıklı beslenme konusunda farkındalık artırıyoruz.

Ortaokul ve lise öğrencileri ise yarışmaya yemek tarifleriyle katılıyor. Öğrencilerin sağlıklı beslenme konusunda bilinçlendirerek, estetik duygularını sergilemelerini sağlıyor, psikomotor becerilerini geliştirmelerini destekliyor ve yeteneklerini ödüllendiriyoruz.

Yarışmaya Başvuruda Bulunmak için Tıklayınız...

KOMPOZİSYON YARIŞMASI ÖDÜLLERİ

·         1.’ye 1000’er Euro değerinde Doğa Koleji’nin yurt içi/dışı eğitim programlarında kullanılmak üzere hediye çeki verilecek.

·         4.’ye Ipad mini 3 /16 GB

1. olan öğrencilerimizin okullarındaki görevli öğretmenlerimize de Ipad Mini verilecektir.

RESİM YARIŞMASI  ÖDÜLLERİ

YEMEK TARİFİ YARIŞMASI ÖDÜLLERİ