SAĞLIK BAKANLIĞI VE TÜRK KANSER VAKFI İLE ORTAOKUL MECLİSLERİ BİR DİLEK GERÇEKLEŞTİRDİ DÜNYAYI DEĞİŞTİRDİ...

Doğa Okulları Ortaokul Öğrenci Meclisleri başarılı bir sosyal sorumluluk projesine daha imza attılar.

ETİKETLER : ortaokul , öğrenci meclisleri , soes , bir dilek gerçekleştir , sosyal sorumluluk , proje , hastane

Meclis Öğrencileri; Sağlık Bakanlığı ve Türk Kanser Vakfı ile birlikte Okmeydanı Devlet Hastanesi’nin onkoloji, hematoloji ve çocuk acilde olan kardeşlerinin 23 Nisan Çocuk Bayramı’nı kutladı. Onlara birçok hediyeyi dağıtmanın yanı sıra çocuk servisleri için hastanenin ihtiyacı olan 200 nevresim takımını da hastane yönetimine teslim etti. Bir Dilek Gerçekleştir Dünya Değişsin projesinin 2. ayağı ise Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde Mayıs ayında yapılacak. Tüm destek veren başta ortaokul meclislerine velilerimize ve rehber öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.