SAĞLIKLI BİR GELECEK İÇİN “ DİYABET VE OBEZİTE FORUMU “NDA BULUŞUYORUZ!

Sağlıklı bir gelecek için sağlıklı bir neslin yetişmesi gerekir. Sağlıklı neslin gelişimi ise her şeyden önce sağlıklı beslenmeden geçer. Doğa ve Gelecek Kulübü olarak amacımız; bu forumla sağlıklı beslenmenin önemine ve günümüzün önemli sağlık sorunlarından olan diyabet ve obeziteye dikkat çekmektir.

ETİKETLER : diyabet , obezite , sağlık , forum , Doğa ve Gelecek Kulübü

Bu forumla ‘’Diyabetsiz bir yaşam nasıl olur? Diyabetsiz yaşam mümkün değilse bu hastalıkla nasıl yaşanır?’’ sorularına cevap bulmayı hedefliyoruz. Sağlıklı bir gelecek için sizleri de aramızda görmekten mutluluk duyarız.

Tarih ve Saat:  29  Kasım 2014, Cumartesi 10.30 - 15.00
Yer:  Doğa Okulu Cevizlibağ Kampüsü, Konferans Salonu

PROGRAM AKIŞI

10.30-11.00    Açılış Töreni ve Konukların Takdimi

11.00-12.20    Forumun Birinci Oturumu : Diyabet ve Obezite Hastalıklarının Tanımı ve Neden Oldukları Problemler

Prof. Dr. Hülya GÜNÖZ

Prof. Dr.  İlhan SATMAN

Uzm. Dr. Ayşe KUBAT ÜZÜM

12.20-13.20    Coffee Break – Avcılar Doğa Okulu Müzik Grubu -Fuaye Alanı Etkinlikleri

13.20-14.30    Forumun İkinci OturumuSağlığımızı Tehdit Eden Doğru Bildiğimiz Yanlışlar/Diyabet ve Obezite’den Nasıl Korunabiliriz?/Diyabetin Çözüm Yolları?

Doç. Dr. Alper ÇELİK

Miyase BÜLBÜL

14.30-15.00    Plaket Takdimi ve Kapanış Töreni

Moderatör:  Focus Mesleki Eğitim Şirketi Kurucusu, Begüm ÖZDOĞULARLI

SAĞLIKLI BİR GELECEK İÇİN “ DİYABET VE OBEZİTE FORUMU “NDA BULUŞUYORUZ!