SAĞLIKLI BİR GELECEK İÇİN “2. DİYABETSİZ YAŞAM FORUMU” NDA BULUŞUYORUZ!

Biyoloji Zümresi Doğa ve Gelecek Kulübü Öğrencileri olarak bu sene ikincisini düzenleyeceğimiz Diyabetsiz Yaşam Forumu’nda amacımız; sağlıklı beslenmenin önemine ve günümüzün önemli sağlık sorunlarından olan diyabete dikkat çekmek.

ETİKETLER : diyabet , biyoloji , sağlık , doğa ve gelecek kulubü , forum

Sağlıklı bir gelecek için sağlıklı bir neslin yetişmesi gerekir.   Sağlıklı neslin gelişimi ise her şeyden önce sağlıklı beslenmeden geçer.

Bu forumla ‘’Diyabet nedir?, Diyabetin getirdiği diğer sağlık sorunları nelerdir?, Diyabetsiz bir yaşam nasıl olur?, Diyabetsiz yaşam mümkün değilse bu hastalıkla nasıl yaşanır?, Diyabet için sağlıklı beslenme yöntemleri nelerdir?’’ sorularına cevap bulmayı hedefliyoruz . Sağlıklı bir gelecek için sizleri de aramızda görmekten mutluluk duyarız.

Tarih ve Saat: 4 Aralık Cuma 2015 / 14.00-16.00                                                       Yer: Doğa Okulları Antalya Bilim Kampüsü,75. yıl Konferans Salonu

PROGRAM AKIŞI

14:00-14:10        Açılış Töreni ve Konukların Takdimi

14:10-14:50        Forumun Birinci Oturumu: Diyabet ve Obezite Hastalıklarının Tanımı ve Neden Oldukları Problemler

Uz. Dr. Selda AYDIN

14:50-15:10        Çay - kahve molası

15:10-15:50        Forumun İkinci Oturumu:  Sağlığımızı Tehdit Eden Doğru Bildiğimiz Yanlışlar, Diyabet ve Obezite’den Nasıl Korunabiliriz? Sağlıklı beslenme yöntemleri?

Diyetisyen Gül ŞALDIRAN

15:50-16:00        Çiçek Takdimi ve Kapanış Töreni

SAĞLIKLI BİR GELECEK İÇİN “2. DİYABETSİZ YAŞAM FORUMU” NDA BULUŞUYORUZ!