SAİT GÜRSOY'LA ÜNİVERSİTEYE GİRİŞ SİSTEMİNİ KONUŞUYORUZ!

Başarılı eğitim yazarı Sait Gürsoy 8 Şubat'ta Avcılar kampüsümüzde yenilenen üniversiteye giriş sistemini masaya yatırıyor.

ETİKETLER : doğa koleji ebeveyn okulu , veli semineri , veli rehberlik , veli konferansı , sait gürsoy , üniversiteye giriş , lise rehbelik

21. yüzyılın çocuklarını yetiştirirken bu gelişim yolculuğunun en önemli parçası olan aileler de Doğa Koleji Ebeveyn Okulu'nda uzmanlarla bir araya gelmeye devam ediyor. “Üniversiteye Girişte Yeni Sistem ve Doğru Tercih“ sunumuyla Sait Gürsoy yeni sistemle ilgili önemli bilgiler verecek ve ebeveynlerin sorularını yanıtlayacak. Seminer 8 Şubat 2018 Perşembe saat 15.00'de Doğa Koleji Avcılar Kampüsünde gerçekleşecek.

Sait Gürsoy ayrıca temel yeterlilik testi içeriği ve soru dağılımları, yabancı dil sınavı içeriği, testlerin süreleri ve soru başına düşen ortalama süreler, puan türleri ve testlerin puan türlerine katkısı, orta öğretim başarı puanı (OBP) ve sınav puanına etkisi, üniversite seçiminde başarı sıralaması barajı konularında da velileri bilgilendirecek.

Doğa Koleji Ebeveyn Okulu kapsamındaki seminer ve atölyeler kamuoyuna açık olup katılım ücretsizdir.

Detaylı bilgi ve katılım için tıklayınız...