ŞAMPİYON DAĞCILAR DOĞA KOLEJİ'NDE

Doğa Okulu öğrencileri sporun her dalında başarıdan başarıya koşuyor!

ETİKETLER : türkiye dağcılık federasyonu , beykoz doğa koleji , dağcılık şampiyonası , hurşit brahim kılıç , tırmanma duvarı

Türkiye Dağcılık Federasyonu'nun 2015 yılı faaliyet programında yer alan Büyükler, Gençler, Küçükler, Minikler kategorilerinde düzenlenen Türkiye Şampiyonası Finalleri 07-08 Mart 2015 tarihlerinde Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Spor Merkezi'nde gerçekleştirildi. Yarışmaya 12 ilden 63'ü erkek ve 33'ü bayan toplam 96 sporcu katıldı.

Beykoz Doğa Okulu 7.sınıf ögrencimizden Hurşit İbrahim Kılıç, Mart 2015 Türkiye Şampiyonası Finalleri Minikler-A kategorisinde Türkiye Şampiyonu oldu. Okulumuzu başarıyla temsil eden öğrencimizi tebrik ediyor başarılarının devamını diliyoruz.

Dağcılık Türkiye Şampiyonu