Haber ve Etkinlikler

ŞAMPİYON DOĞA!

Namağlup Doğa Harikalarımız Türkiye Liseler Voleybol Şampiyonası Finali'nde kupayı kaldırdı. Genç sporcularımızı ve antrenörlerimizi tebrik ediyor, Dünya Şampiyonası'nda başarılar diliyoruz.


Türkiye Liseler Voleybol Şampiyonası’nda Doğa Koleji Acıbadem Kampüsü Genç Kız (A) Voleybol Takımı, Şehit Recep Topaloğlu Spor Salonunda oynanan Türkiye kupası maçında rakibi Kemerburgaz Okyanus Anadolu Lisesini 3-0’lık skorla yenerek Türkiye Şampiyonu oldu.  
 
Doğa Harikaları şampiyonluklarına bir yenisini daha ekledi. Bugüne kadar takım sporlarında 6 dünya, 52 Türkiye şampiyonluğu bulunan Doğa Koleji bu yıl da şampiyon olarak Sırbistan’da yapılacak ISF Dünya Liseler Voleybol Şampiyonası’nda ülkemizi temsil edecek.
Doğa Koleji Acıbadem Kampüsü, 1. sette 25-22, 2. sette 25-15, 3. sette 25-21 skorlarla rakibine üstünlük sağlayarak şampiyon oldu. Takım şampiyonluk kupasını T.C. Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak’ın elinden aldı.

Gururluyuz
Doğa Koleji İcra Kurulu Üyesi Gökhan Alpözü, öğrencileriyle gurur duyduklarını belirterek tüm Doğa Harikalarına teşekkür ettiğini dile getirdi.
Doğa Koleji Spor Koordinatörü Tunç Dağal  “Öğrencilerimiz her yıl takım sporlarında önemli başarılar elde ederek şampiyon oluyorlar. Bize bu gururu yaşatan takımımızı gönülden tebrik ediyorum. Tüm öğrencilerimize, öğretmenlerimize, antrenörlerimize, idarecilerimize ve onların bu başarılarına çok büyük katkısı ve desteği olan spor koordinatörlüğümüze teşekkür ediyoruz.” dedi.




 

DOĞA KOLEJİ - KAMPÜSÜ BUL