ŞAMPİYON SPORCULARIMIZ ÖDÜLLERİNİ ALDILAR!

Doğa ile başarıdan başarıya…

ETİKETLER : spor , başarı , Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi , Ahmet Özbey , Oryantiring , Selin Eyipoğlu , Modern Pentatlon , ödül

Bursa Kampülerimizde sporda üstün başarı gösteren öğrencilerimiz Bursa Valiliği tarafından düzenlenen özel bir törenle ödüllendirildi. 2014-2015 Eğitim - Öğretim Yılı'nda gerçekleştirilen Okullar arası Türkiye ve Dünya müsabakalarında şampiyon olan sporculara Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi'nde düzenlenen törende ödülleri verildi.

Ödüle hak kazanan sporcularımızdan Doğa Okulları Bursa Özlüce Kampüsü Ortaokulu Öğrencisi Ahmet Özbey Oryantiring branşında küçük erkekler Türkiye Şampiyonu, Doğa Okulları Bursa Hamitler Kampüsü Ortaokulu Öğrencisi Selin Eyipoğlu ise Modern Pentatlon branşında Türkiye Şampiyonu olmuştu.

Bursa Vali Yardımcısı Ahmet Hikmet Şahin, “Okul sıralarında sporla tanışan gençlerimiz enerjilerini ve sağlıklarını koruyor. Şampiyonalarda Bursa’yı başarıyla temsil eden öğrencilerimizi tebrik ediyorum” şeklinde konuştu.