ŞAMPİYONLAR YUVAYA DÖNDÜ

Portekiz'de Dünya Şampiyonu olan genç kız voleybol takımımız 18 Nisan Cuma sabah saat 04:55’de yurda döndü. Genç sporcularımız havaalanında coşkulu bir kalabalıkla karşılandı. Kafile daha sonra Doğa Okulu Genel Müdürlük'te yöneticilerimiz ile bir araya geldi.

ETİKETLER : türkiye şampiyonluğu , , voleybol , spor , Doğa Okulu başarı , dünya liseler voleybol şampiyonası , türkiye liselerarası voleybol şampiyonası

Portekiz’de yapılan 2014 Dünya Liselerarası Dünya Şampiyonluğu’nda hiç yenilmeden şampiyon olan Doğa Okulu Genç Kızlar Voleybol takımımız 18 Nisan Cuma sabah saat 04:55’de yurda döndü. Dünya kupasını ülkemize getiren genç sporcularımız havaalanında aileleri, arkadaşları, Doğa Okulu yöneticileri ve basın mensupları tarafından karşılandı.

Türkiye'nin Gururu

Havaalanına iner inmez şampiyonluk coşkusunu aileleri ve arkadaşları ile paylaşan takımımızda mutluluk gözyaşları vardı. Türkiye'yi ve Doğa Koleji'ni başarılyla temsil eden Doğa'nın Sultanları bir dünya kupasını daha ülkemize getirmenin gururunu yaşadı. Başarılı sporcularımız daha sonra Doğa Okulu Genel Müdürlük'te yöneticilerimizle bir araya geldi. Doğa Okulu Genel Müdür Yardımcıları Serkan Bünyamin Çelikten ve Ömer Suat Gündoğdu dünya şampiyonu olan genç kız voleybol takımımızı genel müdürlükte ağırlayarak, öğrencilerimizi ve antrenörlerimizi tek tek tebrik ettiler.