SAMSUN DOĞA OKULLARI ORTAOKUL ÖĞRENCİ MECLİSİNDEN SESSİZLİĞİME KULAK VER PROJESİNE DESTEK

Samsun Doğa Okulu Ortaokul Öğrenci Meclisi, işitme engelli kardeşlerinin yanında...

ETİKETLER : sessizliğime kulak ver , sosyal sorumluluk , proje , samsun doğa koleji , atalay demirci , öğrenci meclisleri , destek , işitme engelliler

Samsun Doğa Okulu Ortaokul Öğrenci Meclisi "Sessizliğime Kulak Ver" projesi kapsamında Atalay Demirci’yi kampüslerinde ağırlayarak güzel bir söyleşi gerçekleştirdiler. İşitme engelli kardeşleri için işitme cihazı alım projesine de destek oldular.

Sosyal sorumluluk projesi kapsamında ortaokul öğrenci meclislerinin alacağı işitme cihazlarını ihtiyaç sahibi arkadaşlarımıza hediye edecekler.