Haber ve Etkinlikler

SAN FRANCISCO OCEAN FİLM FESTİVALİ’NDE FİNALDEYİZ

Bu yıl 20.si düzenlenen Ocean Film Festivali'nde yarışan kısa filmimiz "Deep Blue", 7 küresel finalistten birisi olmayı başardı.


Bu yıl 20.si düzenlenen San Francisco Ocean Film Festival 2023'te çok sayıda kısa film arasında yaşanan zorlu bir eleme sürecinin ardından 7 küresel finalist belirlendi. Amerika'da 13-16 Nisan 2023 tarihinde düzenlenecek büyük finalde okulumuzu temsil edecek olan Doğa Koleji  Ankara Eryaman ve Bağlıca öğrencilerimizin suyun ve doğanın önemini konu alan "Deep Blue" adlı filmi, San Francisco The Cowell Tiyatro Salonunda yayınlanacak.

San Francisco Ocean Film Festival, her yıl düzenlediği kısa film yarışması ile suyun hayatımız için önemine vurgu yaparak çevre ve biyolojik zenginlikleri koruma farkındalığı oluşturmayı amaçlıyor. Bu vizyon ile kısa filmlerini hazırlayacak genç yetenekleri; sosyolojik, biyolojik, ekonomik vb. multidisipliner akademik araştırmalar yapmaya yönlendiren organizasyon aynı zamanda öğrencilere bireysel ve takım halinde çalışma becerisi de kazandırıyor. 

Finalist öğrencilerimiz; Cemal Kaan Bilgin, Duru Çelik, Toykan Karabatak, Emirhan Taşlıyurt ve danışman Öğretmenimiz Ayşe Çelik'i tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.







 

DOĞA KOLEJİ - KAMPÜSÜ BUL