SARIYER DOĞA OKULLARI ORTAOKUL ÖĞRENCİ MECLİSİ İŞARET DİLİ ÇEVİRMENİ NESLİHAN KURT’U AĞIRLADI

Doğa Okulu Ortaokul Öğrenci Meclisi işitme engeli ile ilgili farkındalık kazandırmak ve ihtiyaç sahibi kardeşleri için cihaz yardımı için bu dönem çalışmaya karar verdiler.

ETİKETLER : sessizliğime kulak ver , sosyal sorumluluk , proje , öğrenci meclisleri , destek , işitme engelliler , neslihan kurt , işaret dili , dada , dandinista

Doğa Okulu ortaokul öğrencileri 2. dönem boyunca tüm çalışmalarını Sessizliğime Kulak Ver sosyal sorumluluk projesi için gerçekleştirecekler. Farkındalık kampanyamız adına sen de bize destek vermek için ortaokul öğrenci meclis öğrencileri ile ve ortaokul rehber öğretmenleriyle iletişime geçebilirsin. Bu proje kapsamında Sarıyer Doğa Okulu Ortaokul Öğrenci Meclisleri, Dada Dandinista programı işeret dili çevirmeni Neslihan Kurt’u ağırladı. Öğrencilerimiz Keyifli bir söyleşinin ardından birkaç kelimenin işaret dili ile nasıl gösterileceğini öğrendiler.