SATRANÇ ŞAMPİYONLARI BATMAN DOĞA KOLEJİ'NDEN

Batman Doğa Koleji, Batman Okul Sporları Satranç Turnuvası’nda tüm kategorilerde dereceye girerek üstün başarı gösterdi.

ETİKETLER : Batman Okul Sporları Satranç Turnuvası , Batman Doğa Koleji , Doğa Okulu spor başarıları , spor , satranç

18-19 Ocak tarihleri arasında yapılan 2013-2014 Batman Okul Sporları Satranç Turnuvası’nda Batman Doğa Koleji tüm kategorilerde dereceye girerek üstün başarı gösterdi. Türkiye Şampiyonası'nda Batman Doğa Koleji olarak illerini temsilen yarışacaklar..

Kupaları çoşkuyla okulumuza taşıyan öğrencilerimiz;

Minikler Kategorisinde

Minik Erkeklerde;

İbrahim Halil BARIŞ      İl üçüncüsü

Minik  Bayanlarda;

Ecesu BOZAN               İl birincisi

Küçükler Kategorisinde

Küçük Bayanlarda;

Elif Büşra KARAZİYAN    İl birincisi Eylül Roşa AZİZOĞLU

Küçük Erkeklerde;

Mervan Deniz YILDIRIM  İl birincisi                            Semih PÖLENT               İl ikincisi                          Emrecan ÇELİK              İl üçüncüsü

Yıldızlar Kategorisinde

Bayanlarda;

Melisa AYDIN                 İl birincisi

Erkeklerde;

Heval Fırat YETKİN         İl birincisi oldular. Bu üstün derecelerden dolayı öğrencilerimizi tebrik ederiz.