SATRANÇ ŞAMPİYONLARI DOĞA KOLEJİ'NDEN

Türkiye Satranç Şampiyonası yolundaki Doğa Türkiye öğrencilerinden güzel haberler geliyor.

ETİKETLER : satranc , türkiye satranç şampiyonası , başarı , satranç başarısı

Kayseri’de 14-15 Aralık 2013 tarihleri arasında toplam 165 sporcuyla yapılan Küçükler Kayseri İl Birinciliği Satranç Turnuvasına, Kayseri Doğa Koleji'nden katılan 4. sınıf öğrencilerimizden Sinan Emre Kutanoğlu il birinciliğini elde etti. Sakarya Doğa Okulu 2. sınıf öğrencilerimizden Delfinay Zeynep Aydın Sakarya il birincisi olarak turnuvayı tamamladı.

Bursa Doğa Koleji'nden Sude Karataş 11 Yaş bayanlarda, Çağla Engin ise 9 yaş bayanlarda Bursa Şampiyonu olurken Bahar Işıklar 9 Yaş bayanlarda Özüm Kanter ise 8 yaş bayanlar Bursa il üçüncüsü oldu. 10 yaş kategorisinde mücadele eden öğrencimiz Şerife Ecenaz Ören birinci ile eş puanlı Bursa dördüncüsü oldu.

Elazığ satranç il yaş grupları şampiyonasında yedi yaş grubu Elazığ Doğa Okulu sınıfı öğrencilerimizden Elif Setenay Sevgican Elazığ İl birincisi oldu.

Türkiye Satranç Federasyonu Van İl Temsilciliğinin düzenlediği küçükler satranç turnuvasında Van Doğa Koleji'nin 4. sınıf öğrencilerinden ''Rohat Jiyan Güneş'' kendi yaş kategorisinde il üçüncüsü oldu.
  Kocaeli Doğa Koleji'ni temsilen il şampiyonasına katılan iki sporcumuzdan Eylül Yaman 8 yaş kızlar kategorisinde Kocaeli üçüncüsü olurken geçen senenin 7 yaş şampiyonu olan ve bu sene 8 yaş kızlar kategorisinde yarışan Alya Kaynak son maçı kaybederek turnuvayı yedinci sırada bitirdi. Malatya Milli Eğitim Müdürlüğü'nün düzenlediği Okul Sporları Satranç Turnuvası'nda Malatya Doğa Okulu bütün kategorilerde şampiyon oldu. Minikler küçükler ve yıldızlar kategorilerinde şampiyonluğun yanı sıra pek çok derece elde ettiler. Haberin ayrıntıları için

tıklayınız...

25 Ocak 2014-31 Ocak 2014 tarihleri arasında Antalya’da olan Türkiye Küçükler Satranç Şampiyonasına katılmak üzere çalışmalarına hızla devam ediyorlar.