SATRANÇ SPORCULARIMIZDAN İL BAŞARILARI

İTÜ ETA Vakfı Doğa Koleji öğrencileri, Türkiye'nin dört bir yanında düzenlenen il satranç şampiyonlarında başarıdan başarıya koşuyor.

İTÜ ETA Vakfı Doğa Koleji Adana Kampüsü öğrencimiz Derin Nurşah Kutup, Türkiye Satranç Federasyonu'nun düzenlediği 2021-2022 Adana Küçükler İl Birinciliği Satranç Turnuvası 8 Yaş Kızlar Kategorisinde 2. oldu.

İTÜ ETA Vakfı Doğa Koleji Ankara Çayyolu Kampüsü öğrencimiz Esat Tuna Türker, Türkiye Satranç Federasyonu'nun düzenlediği 2021-2022 Ankara Küçükler İl Birinciliği Satranç Turnuvası 11 Yaş Kategorisinde 3. oldu.

İTÜ ETA Vakfı Doğa Koleji Kayseri Kampüsü öğrencimiz Onur Ege Vurankaya, Türkiye Satranç Federasyonu'nun düzenlediği 2021- 2022 Kayseri Küçükler İl Birinciliği Satranç Turnuvasında 8 Yaş Kategorisinde 3. oldu.

İTÜ ETA Vakfı Doğa Koleji İzmir Mavişehir 2 Kampüsü  öğrencimiz Defne Güneş, Türkiye Satranç Federasyonu'nun düzenlediği 2021-2022 İzmir Yıldızlar İl Birinciliği Satranç Turnuvası 14 yaş Kategorisinde 2. oldu.