SATRANÇ SPORCULARIMIZDAN ÜSTÜN BAŞARI!

Doğa Okulları Acıbadem Bilim Kampüsü satranç sporcuları 230 okulun katılım gösterdiği satranç turnuvasından kupa ile döndü.

ETİKETLER : satranç , spor , başarı , dostluk turnuvası , beyhan somalı , tugay somalı , Emre Tınarlıoğlu , Kuzey Bayındır , Efe Tunçer Kıray

İstanbul geneli 700 sporcunun katıldığı Dostluk Satranç Turnuvası 15,16,17 Ocak 2016 tarihlerinde yapıldı. 3 gün süren yarışmada 7 tur maç yapan öğrencilerimiz turnuvayı üstün başarıyla tamamladılar. Turnuva sonunda okul sıralamalarında 2. olarak derece yapan sporcularımız kupa ve madalya ödüllerini törenle aldılar.

Satranç Bölüm Başkanımız Beyhan SomalıMaçlarda problem çözme ve hesaplama yeteneklerini ortaya koyan öğrencilerimiz, doğru kazanç planları ile başarıyı yakaladılar. Öğrencilerimizi tebrik eder, üstün başarılarının devamın dilerim’ dedi ve satranç sporcularını kutladı.

Bu zorlu süreçte öğrencilerinin yanında olup başarılarına destek olan satranç öğretmenimiz Tugay Somalı’yı üstün antrenörlük başarısından dolayı kutlar, kendisine teşekkür ederiz.

Turnuvada derece yapan başarılı satranç sporcularımız;

Emre Tınarlıoğlu

Kuzey Bayındır