SATRANÇ TURNUVASINDA NAMAĞLUP ŞAMPİYONLUK!

ETİKETLER : Mimar Sinan Koleji Satranç Turnuvası , Ali Arda Alemdar , Güzelce Doğa Koleji , satranç , Doğa Okulu spor başarıları

1-2 Mart 2014 tarihlerinde 115 satranç sporcusunun yarıştığı Mimar Sinan Koleji Satranç Turnuvası’nda Güzelce Doğa Okulu 3. Sınıf öğrencimiz Ali Arda Alemdar büyük bir başarıya imza attı. 35 dk+30 sn eklemeli tempo üzerinden 6 tur olarak gerçekleştirilen turnuvada öğrencimiz Ali Arda Alemdar tüm maçlarını kazanarak 6 tam puan ile şampiyon oldu. Güçlü rakiplerini geride bırakarak tartışmasız bir birinciliğe imza atan Ali Arda için bir kutlama töreni de okulumuz Güzelce Doğa Koleji’nde yapıldı. Ali Arda yetişmekte olan arkadaşları için de çok değerli bir örnek oldu. Başarılarının artarak devam etmesini diliyoruz.