SATRANÇTA ADAPAZARI'NIN ŞAMPİYONU DOĞA KOLEJİ!

Geçtiğimiz hafta sonu Tansu Çiller Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Spor Salonu'nda düzenlenen Adapazarı Kaymakamlığı Satranç Turnuvası’nın şampiyonu Doğa Okulu oldu.

ETİKETLER : satranç , adapazarı , şampiyon , Delfinay Zeynep Aydın , Yiğit Kundakçı , Cenk Önal , Batuhan Erten , Berat Efe Kandaz , Mehmet Cemal Var

Adapazarı Kaymakamlığı tarafından düzenlenen ve ilçedeki tüm okulların katıldığı turnuvada öğrenciler takımlar halinde birbirleriyle kıyasıya yarıştı. İlkokul kategorisinde yarışan Doğa Koleji öğrencileri; Delfinay Zeynep Aydın, Yiğit Kundakçı, Cenk Önal, Batuhan Erten, Berat Efe Kandaz ve Mehmet Cemal Var takım halinde ilkokul kategorisinde Adapazarı Şampiyonluğu elde ettiler. Doğa Koleji’nin şampiyon öğrencileri kupa ve madalyalarını Adapazarı Kaymakamı Dr. İsmail Gündüz’ün elinden alarak büyük bir gurur yaşadılar. Doğa Okulu Satranç Öğretmeni Yılmaz Karabayır çalıştırdığı öğrencilerini teker teker tebrik ederek "Daha büyük başarılara imza atmak için çalışmalarımızı hız kesmeden sürdüreceğiz." açıklamasında bulundu. Elde ettikleri başarının haklı gururunu yaşayan şampiyon öğrenciler; okuldaki törende şampiyonluğu arkadaşlarıyla paylaşarak, takımlarına ve okullarına bir kupa daha kazandırmanın mutluluğunu yaşadılar.