SATRANÇTA DÜNYA BAŞARISI

Öğrencimiz Bora Yarar, Uluslararası Satranç Federasyonunun yayınladığı ilk 100 sporcu sıralamasından birinci sırada yer aldı.

ETİKETLER : satranç eğitimi , bora yarar , doğa koleji ısparta , fide , satranç federasyonu
İTÜ ETA Vakfı Doğa Koleji öğrencileri satrançtaki başarılarına bir dünya rekoru ekledi. FIDE (Uluslararası Satranç Federasyonu) 2022 Ocak ayında dünya geneli ilk 100 sporcu sıralamasını yayınlandı. Bu sıralamaya göre İTÜ ETA Vakfı Doğa Koleji Isparta Kampüsü öğrencilerimizden Bora Yarar, 14 yaş kategorisinde "Dünyanın En İyi 100 Satranç Sporcusu" sıralamasında ilk sırada yer alarak okulumuzun ve ülkemizin gururu oldu. Öğrencimizi ve antrenörlerimizi başarısından dolayı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.