SERVET GÜLSÜN ŞİRİN, ONLINE KARİYER GÜNLERİ'NDE LİSE ÖĞRENCİLERİMİZLE BİR ARAYA GELDİ

Okan Üniversitesi Aday İlişkileri Müdürü Servet Gülsün Şirin, Doğa Kolejinde gelenekselleşen ve salgın döneminde tüm öğrencilerin erişimine açılan Online Kariyer Günleri'nin canlı yayın konuğu olarak lise öğrencilerimizle bir araya geldi.

ETİKETLER : servet gülsün şirin , mehmet karaca , kariyer günleri , canlı seminer , YKS hazırlık , doğa koleji lise eğitimi , üniversite tercihi , kariyer hedefi , lise semineri

Online Kariyer Günleri'nin ikinci buluşmasında konuğumuz Okan Üniversitesi Aday İlişkileri Müdürü Servet Gülsün Şirin oldu. Sosyal medyada "Şirin Hoca" olarak bilinen konuğumuz, Doğa Koleji Lise Koordinatörü Sibel İzgiman’ın moderatörlüğünde “Geleceğini Keşfet” sunumuyla Doğa Koleji 12. sınıf öğrencileriyle buluştu. 28 Nisan'da gerçekleşen canlı yayında öğrencilerimizin sınav kaygısını yönetmeye, YKS hazırlığında motivasyonlarını artırmaya yönelik paylaşımlarda bulunan Servet Gülsün Şirin, onlarla gelecekleri, kariyer planlamaları, üniversite ve bölüm seçimleri için önerilerini paylaştı.

Şirin, canlı yayında öğrencilerimize kendimizi izole ettiğimiz bu günlerde daha çok çalışmayı,daha iyi kitaplar okumayı, daha güzel filmler izlemeyi önerdi. Öncelikle gençlerin kendi iç dünyalarını keşfetmesi gerektiğini belirten Servet Gülsün Şirin, "hayallerinizin peşinden gidin" dedi.

Yayının tamamını izlemek için tıklayınız...