SESSZİLİĞİME KULAK VER SOSYAL SORUMLULUK PROJESİ RESİM SERGİSİ

Bahçeşehir Bilim Okulu’ndan anlamlı sergi…

ETİKETLER : sessizliğime kulak ver , sosyal sorumluluk , proje , öğrenci meclisleri , destek , işitme engelliler , bahçeşehir bilim okulu

Doğa Okulu Ortaokul Öğrenci Meclisi işitme engeli ile ilgili farkındalık kazandırmak ve ihtiyaç sahibi kardeşleri için cihaz yardımı için bu dönem çalışmaya karar verdiler. Doğa Okulu ortaokul öğrencileri 2. dönem boyunca tüm çalışmalarını Sessizliğime Kulak Ver sosyal sorumluluk projesi için gerçekleştirecekler. Farkındalık kampanyamız adına sen de bize destek vermek için ortaokul öğrenci meclis öğrencileri ile ve ortaokul rehber öğretmenleriyle iletişime geçebilirsin.

Bahçeşehir Bilim Okulu ortaokul öğrenci meclisleri sessizliğime kulak ver projesi kapsamında sessizliği ve sessiz bir dünyayı resmettiler. Görsel Sanatlar biriminin de desteği ile çok güzel bir sergiye imza attılar.