Haber ve Etkinlikler

SEVGİ DOLU ELLER BİNLERCE ÇOCUĞU ISITTI!

t-MBA Liderlik Akademisi öğrencileri, Cumhuriyetimizin 100. yılında 100 devlet okuluna yardım eli uzattı.


Doğa Koleji t-MBA Liderlik Akademileri geleneksel olarak her sene yaptıkları “Bu Kış Beni Sen Giydir” isimli sosyal sorumluluk projesi ile Türkiye’nin dört bir tarafına dokunarak 5000 minik kalbi ısıttı. Eğitimde fırsat eşitliği ve sosyal dayanışma prensiplerini benimseyerek binlerce çocuğa umut olmayı hedefleyen öğrencilerimiz projelerini başından sonuna kadar kendileri yürüttü. Ülkemizin dört bir yanındaki eğitim kurumlarını desteklemek amacıyla gerçekleştirilen sosyal yardım projesi kapsamında, 100 devlet okuluna mont, kazak, pantolon ve bot gönderimi yapıldı. 

Projelerine ihtiyaçlı devlet okulu öğrencilerini tespit ederek başlayan öğrencilerimiz, öğrencilerin kıyafet ve ayakkabı bedenlerine göre alım yaptılar. Okullara astıkları afişler ve sosyal medya aracılığı ile projelerini Türkiye’nin dört bir yanına duyuran öğrencilerimiz geniş kitlelere ulaştı. Öğrencilerin bu anlamlı projelerine duyarsız kalmayan binlerce gönüllü öğrencimiz, velilerimiz ve iş insanları destek verdi. 

İhtiyaçlı öğrencileri tespit eden öğrencilerimiz, ülkemizin dört bir yanında görev yapan öğretmenlerin yardım çağrılarına da kayıtsız kalmadı. Manisa, Bingöl, Erzurum, Mersin, Hatay, Sakarya, Siirt ve Batman’dan gelen ihtiyaç talepleri doğrultusunda kıyafet gönderimi gerçekleşti. Hatay ve Kahramanmaraş’ta kurulan Konteyner kentleri unutmayan öğrencilerimiz orada bulunan okullarımızla iletişime geçerek öğrenci ihtiyaç tespiti yaptı ve bölgeye öğrenci sayısı kadar kıyafet gönderimini sağladılar. 

Her bir kıyafet, bir öğrencinin özgüvenini artırabilir ve onları başarılarına odaklanmalarına yardımcı olabilir düşüncesiyle hazırladıkları kişiye özel hediye paketlerini özenle okullara gönderen öğrencilerimiz toplumun birbirine destek olma gücünü bir kez daha ortaya koydular. Proje yönetimi sürecinde için özenle çalışan tüm öğrencilerimizi gönülden tebrik ediyoruz.

Topluma daha fazla fayda sağlamak ve pozitif bir etki yaratmak adına öğrencilerin sosyal sorumluluk projelerine katılımını teşvik eden Doğa Koleji, öğrencilerin liderlik becerilerini geliştirmesine, empati becerisi kazanmasına ve sosyal sorunlara karşı daha duyarlı hale gelmesine olanak sağlıyor. Öğrencilerimiz proje sürecinde farklı sektörlerden ve topluluklardan ii insanları ile bir araya getirerek iş birliği ve ekip çalışmasını deneyimliyor. 


 

DOĞA KOLEJİ - KAMPÜSÜ BUL