"SING WITH STARS" PROJESİNDE ÖĞRENCİLERİMİZ FERİDUN DÜZAĞAÇ'LA AYNI SAHNEDE

"Sing With Stars" projesinde Erkan Oğur, Hüsnü Arkan, Fatih Erkoç, Cem Adrian, Cahit Berkay gibi başarılı isimlerle sahne alan öğrencilerimiz bu kez Feridun Düzağaç'la aynı sahnede...

ETİKETLER : Sing With Stars , Feridun Düzağaç , beni bırakma , vokal , izmit sabancı gösteri merkezi , kocaeli doğa koleji

"Öğretimden" önce "Eğitim" felsefesinden yola çıkarak müzik eğitimini yaşamın içinde gerçekleştiren "Sing With Stars" projesi muhteşem sanatçılarla birlikte yoluna devam ediyor. Kocaeli Doğa Okulu Müzik Bölümü tarafından organize edilen "Sing With Star" projesi için öğrencilerimiz bu sefer Feridun Düzağaç'a vokal yaptı.  Türkiye'nin en sevilen sanatçılarından Feridun Düzağaç ile birlikte İzmit Sabancı Kültür Merkezi'nde yaklaşık 900 kişinin izlediği bir konserde muhteşem bir düet yapan genç müzisyenlerimizin Sing With Stars performansı dakikalarca alkış aldı ve geceye renk kattı.

Bir Feridun Düzağaç klasiği olan "Beni Bırakma" isimli şarkısına eşlik eden öğrencilerimiz için Feridun Düzağaç "Henüz belki 15 yaşındalar ama bakar mısınız dillerinde gökyüzü ve umutlar kelimeleri var. İşte bu yüzden bu gençler bana çok umut veriyor." diyerek mutluluğunu belirtti ve izleyicilerden bir alkış daha istedi. Öğrencilerimiz önümüzdeki günlerde ünlü ve başarılı isimlerle konserler vermeye devam edecek.