SOES TASARIM DERSİ ÖĞRENCİLERİ "RENGAHENK" İSİMLİ PROJELERİYLE İSTANBUL ÇOCUK VE GENÇLİK BİENALİ'NDE

Doğa Okulları Beykoz Kampüsü ortaokul öğrencileri SOES kapsamında işledikleri tasarım derslerini İstanbul Çocuk ve Gençlik Bienali’nde taçlandırıyorlar.

ETİKETLER : soes , tasarım , ortaokulda tasarım , beykoz doğa , çocuk ve gençlik bienali , genç tasarımcılar

4. İstanbul Çocuk ve Gençlik Bienali’ne "RENGAHENK" isimli projeleriyle katılmaya hak kazanan öğrencilerimiz 19 Nisan - 22 Mayıs tarihleri arasında bienalde ziyaretçilere yeteneklerini gösterecekler. Öğrencilerimizin tasarımları Mustafa Kemal Kültür Merkezi / Akatlar'da Antrepo 1'de 22 Mayıs'a kadar ziyaret edilebilecek.

“Uyanmak; yeni bir güne, yeni bir sürece heyecanla başlamaktır!” sloganıyla yola çıkan bienalde Beykoz Kampüsü Ortaokulu tasarım öğrencilerimiz özveri ve büyük bir emekle oluşturdukları projelerini sunma heyecanını yaşıyor. Beykoz Kampüsü Ortaokulu öğrencilerimiz; doğaya daha saygılı daha uyumlu bir geleceğe - doğanın gereksinimlerine dikkat çekerek- daha yeşil, daha sağlıklı, daha dost bir dünyaya "günaydın" diyor...

Bienal öğrencilerimizin güncel sanatın içinde olmaları, farklı disiplin ve malzemeleri kullanmaları, özgün sanat çalışmalarını toplumla paylaşabilmeleri, sanatçılarla paylaşımda bulunabilmeleri açısından önemli... Bienalde yer alan söyleşi, panel, atölye çalışmaları, Türkiye ve yurtdışından sanatçı ve akademisyenlerin katılımı ile öğrencilerimizin sanata bakış açısına önemli katkı sağlayacaklar.