SPELLING BEE YARIŞMASINDA BÜYÜK FİNAL HEYECANI!

Kampüslerde yapılan elemeler sonucunda kampüsleri temsil edecek Spelling Bee birincilerinin belli olmasının ardından kampüs temsilcilerinin finalist olarak yer aldığı İstanbul Anadolu ve Avrupa Yakası Spelling Bee Final yarışmaları start aldı.

ETİKETLER : Spelling Bee , yarışma , final

Spelling Bee Final yarışmaları 2.sınıflar arasında 12.03.2014 tarihinde gerçekleşti. İstanbul Anadolu Yakası Final Yarışmasında Üsküdar Doğa Okulu öğrencisi Eren OKUMUŞ ve İstanbul Avrupa Yakası Final Yarışmasında Kemerburgaz Doğa Okulu öğrencisi Berkhan ALPÖZÜ şampiyon oldular.

Spelling Bee Final yarışmaları 3.sınıflar arasında 13.03.2014 tarihinde gerçekleşti. İstanbul Anadolu Yakası Final Yarışmasında Ataşehir Doğa Okulu öğrencisi Mert ASLAN ve İstanbul Avrupa Yakası Final Yarışmasında Halkalı 2 Doğa Okulu öğrencisi Atakan AKDOĞAN şampiyon oldular.

Spelling Bee Final yarışmaları 4.sınıflar arasında 27.03.2014 gerçekleşti. İstanbul Anadolu Yakası Final Yarışmasında Yakacık Doğa Okulu öğrencisi Ceren ŞAHİN ve İstanbul Avrupa Yakası Final Yarışmasında Beykent Doğa Okulu öğrencisi Emir Can GÜNER şampiyon oldular.

Öğrencilerimizi göstermiş oldukları üstün başarıdan dolayı kutluyor, Spelling Bee 2014 heyecanına ortak olan bütün öğrenci ve öğretmenlerimizi de tebrik ediyoruz.