SPOR&SPOR DERGİSİ'NDEN DOĞA KOLEJİ'NE ONUR ÖDÜLÜ

Spor camiasını Ankara'da bir araya getiren ve Spor&Spor Dergisi tarafından düzenlenen, 'Sporun Devleri Buluşuyor' ödül töreninde toplam 35 ödül dağıtıldı. Gecede 2014 yılında kazandığı Dünya Şampiyonluğu ile Doğa Okulu Onur Ödülü'ne layık görüldü.

ETİKETLER : spor , başarı , spor , spor&spor , ödül töreni , dünya şampiyonluğu , akif çağatay kılıç

Spor&Spor Dergisi tarafından bu yıl ikincisi organize edilen törene, Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan, Uluslararası Olimpiyat Komitesi Yönetim Kurulu Üyesi ve Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi Başkanı Prof. Doktor Uğur Erdener, federasyon başkanları, ödül alan medya kuruluşlarının yetkilileri ve sporcular katıldı.

Ankara'da gerçekleştirilen gecede Doğa Koleji, özel jüri seçimiyle Onur Ödülü'ne layık görüldü. Daha önce 3 farklı takımla Dünya Şampiyonluğu yaşayan Doğa Koleji, takım sporlarında 4. Dünya Şampiyonluğunu hentbolda yaşayarak okul sporlarında 2014 yılına damga vurmuştu. Bu çok özel başarı Doğa Koleji'ne Onur Ödülü'nü getirdi.

Doğa Koleji'ne Onur Ödülü