SPORUN HER DALINDA BAŞARI DOĞA KOLEJİ'NDE

Doğa Koleji'nin genç sporcuları Türkiye'nin dört bir yanında başarıdan başarıya koşuyor.

ETİKETLER : spor , basketbol , türkiye genç bayanlar basketbol şampiyonası , Doğa Okulu başarı , mersin doğa koleji , adana doğa koleji , başarı , türkiye ortaokullar basketbol şampiyonası

İstanbul Liseler Genç Bayanlar kategorisinde mücadele eden takımımız final maçında Tercüman Koleji'ni 48-43 yenen takımımız 4. kez üst üste İstanbul Şampiyonu oldu.

Türkiye Liseler Genç Bayanlar Basketbol Şampiyonası'nın Mersin ayağında mücadele eden takımımız final maçında Bahçeşehir Koleji'ni 63-52 yenerek kupaya uzandı. Takımımızı ve antrenörlerimizi tebrik ediyoruz. Adana Bayanlar Ortaokullar Basketbol Şampiyonası'nda Meryem Mehmet Kayhan Ortaokulu'nu 64-12 mağlup eden Adana Doğa Koleji de il şampiyonu oldu.  Aydın'da 41 takımın katıldığı şampiyonayı namağlup olarak bitiren Aydın Doğa Anadolu Lisesi, basketbol şampiyonası final karşılaşmasında Adnan Menderes Anadolu Lisesi’ni 53-50 mağlup ederek şampiyonluğa ulaştı.

Takımlarımızı ve antrenörlerimizi tebrik ediyor, Türkiye Şampiyonası'nda başarılar diliyoruz.