SÜNGERBOB, BİKİNİ KASABASI'NIN KAPILARINI PALLADIUM ATAŞEHİR ZİYARETÇİLERİNE AÇIYOR!

Çocuklar kadar yetişkinlerin de sevgilisi SüngerBob, sevimli arkadaşlarıyla birlikte sömestir boyunca Doğa Okulu ana sponsorluğunda Palladium Ataşehir AVM’de… İstanbul’a ilk defa gelecek olan SüngerBob, tüm çocukları efsanevi “Bikini Kasabası’’nda ağırlayacak.

ETİKETLER : palladium , sömestir etkinlikleri , sünger bob , bikini kasabası , patrick , Squidward

Doğa Okulu ve Palladium Ataşehir AVM işbirliğiyle Bikini Kasabası'nın kapıları açılıyor. Su altında yaşayan çizgi film karakteri SüngerBob ve arkadaşları Patrick, Squidward, Bay Yengeç, Sandy ve Plankton’un yer aldığı Bikini Kasabası tüm ihtişamı ile Doğa Okulu ana sponsorluğunda Palladium Ataşehir’de kapılarını açmaya hazırlanıyor. SüngerBob ve arkadaşlarının yer aldığı Bikini Kasabası, sömestir tatili boyunca çocuklarla dolup taşacak.

İstanbul’da ilk defa yapılacak olan ve Doğa Okulu ana sponsorluğunda gerçekleşecek etkinlikle, SüngerBob’un Ananas Evi, Yengeçburger Restoran, SquidWard’ın evi ile SüngerBob ve arkadaşlarının maskotları yer alacak. Ayrıca hikâyenin geçtiği Bikini Kasabası’nda yer alan farklı dekorlar da sevimli miniklerin ilgi odağı olacak. Etkinliğe katılan çocukları bir de sürpriz bekliyor! Tatilin tadını doyasıya yaşamak için Palladium’a gelerek Bikini Kasabası’nı ziyaret edecek olan çocuklara görevler verilecek. Görevleri tamamlayan tüm çocuklar, çeşitli hediyeler kazanmanın mutluluğunu yaşayacak.

Doğa Kolej’inin farklı etkinlikleriyle de renk katacağı, çizgi film severler için SüngerBob’un macera dolu dünyasının kapıları 24 Ocak-08 Şubat 2015 tarihleri arasında, İstanbul Anadolu Yakası’nda eğlence ve lezzetin sonsuz keyfinin merkezi Palladium Ataşehir’de açık olacak.

SüngerBob'la Maceraya Hazır mısınız?