SUYUN DEĞERİNİ EN İYİ DOĞA BİLİR!

Her yıl olduğu gibi bu yıl da Doğa Okulu olarak birçok etkinlikle Dünya Su Günü’nü kutluyor, toplumu bilinçlendirmek için çalışıyoruz.

ETİKETLER : Dünya Su günü , Doğa Okulu sosyal sorumluluk projeleri , drama gösterileri , Dünyanın en önemli konusu SU , etkinlik , suyun önemi , tohum kart , bardaklar dolusu tas

Dünyanın en önemli konusu SU” diyerek faaliyetlerimizi sadece bir gün ile sınırlı tutmuyor, Mart ayı boyunca birçok etkinlik düzenliyoruz. Doğa Koleji olarak doğaya sorumluluğumuzu unutmuyor, dünyanın geleceğine hep birlikte sahip çıkmak için çalışıyoruz.

Öğrencilerimizle el ele vererek gerçekleştireceğimiz etkinliklerimizi Türkiye çapında birçok ilimizde, farklı alanlarda düzenliyoruz. Böylece daha çok kişiye ulaşarak daha çok insanı bilinçlendirmeyi hedefliyoruz.

1 Mart-24 Mart 2014 tarihlerinde gerçekleşecek etkinliklerimizde neler olacak?

Tarih: 01 MART – 24 MART
Yer: Türkiye çapında, Doğa Koleji standı bulunan AVM ve lokasyonlar

''Bardaklar Dolusu Tasarım'' atölye çalışması çocuklar tarafından oluşturulacak. minik ziyaretçilerimiz, hayal güçleriyle kağıt bardakları renklerle ve desenlerle tasarlayacaklar. Doğa Koleji etkinlik alanına gelen minik ziyaretçilere tohum kartlar dağıtılacak.

Tarih: 19  MART 2014
Saat: 12:30 – 13:30
Yer: Türkiye çapında, Doğa Koleji standı bulunan AVM ve lokasyonlar

Doğa Koleji öğrencileri, Doğa Koleji etkinlik alanında ziyaretçilere suyun önemi ile ilgili bilgiler aktaracak. Doğa Koleji öğrencileri suyun önemi ile ilgili 10 dakika sürecek drama gösterisi sergileyecek .

Tarih: 22 MART
Saat: 12:30 – 13:30
Yer: Türkiye çapında, Doğa Koleji standı bulunan AVM ve lokasyonlar

Doğa Koleji öğrencileri, Dünya Su Günü için hazırladıkları dans gösterisini sergileyecek.

Ayrıca,1 Mart-24 Mart 2014 tarihleri arasında tüm stantlarımızda:

Doğa Okulu etkinliklerine ek olarak, katılımcılara nesli tükenen boyama kitabı ve nesli tükenmekte olan hayvanlar maketleri hediye edilecek.

SUYUN DEĞERİNİ EN İYİ DOĞA BİLİR!