Haber ve Etkinlikler

t-MBA AKADEMİ LİDERİ ADAYLARI MÜLAKAT SÜRECİ İLE BELİRLENDİ! KIYASIYA REKABET BAŞLADI!

İTÜ ETA Vakfı Doğa Koleji’nin özgün t-MBA eğitim modeli kapsamında öğrencileri iş dünyasına ve geleceğe hazırlayan “t-MBA Liderlik Akademisi” bu yıl da coşkulu bir seçim sürecine hazırlanıyor. Türkiye geneli tüm kampüslerde gerçekleşen mülakat süreci ile adaylar belirlendi. Kıyasıya rekabet başladı!

ETİKETLER : t-mba liderlik akademisi , t-mba eğitimi , mülakat süreci , beden dili , lise eğitimi , mba
2021- 2022 eğitim dönemi t-MBA Liderlik Akademisi'nde yer almak isteyen adaylar hazırladıkları seçim vaatleri ve projelerini mülakat komitesi ile paylaştı. Gerçekleşen mülakat sürecinde öğrencilerimiz komiteye kendilerini tanıtarak neden aday olmak istediklerini açıkladı. Hazırladıkları proje ve seçim vaatlerini komite ile paylaşan öğrencilerimiz ilk mülakat deneyimini yaşadı.

 

Öğrencilerimiz yaşadıkları mülakat sürecinde kendini doğru ifade etmeyi, beden dilini doğru kullanmayı ve özgün düşünerek fark yaratmanın önemini kavradı. Belirledikleri seçim vaatleri ile yaratıcılıklarını geliştiren öğrencilerimiz güven duygusu inşa etmeyi deneyimleyerek öğrendi. Türkiye geneli tüm kampüslerimizde mülakat komitesinin aday gösterdiği öğrencilerimiz şimdi propaganda sürecine hazırlanıyor. Propaganda sürecinde kendi afiş ve seçim videolarını hazırlayacak olan aday öğrencilerimiz gerçekleştirecekleri projeleri arkadaşlarına anlatarak oy isteyecekler.

Tüm adaylarımıza başarılar diliyoruz.

DOĞA KOLEJİ - KAMPÜSÜ BUL