Haber ve Etkinlikler

t-MBA AKADEMİ LİDERLERİ GENEL MÜDÜR YARDIMCIMIZ ENİS ERYAMAN İLE BİR ARAYA GELDİ

İTÜ ETA Vakfı Doğa Koleji t-MBA Akademi Liderleri, Eğitimden Sorumlu Genel Müdür Yardımcımız Enis Eryaman ile bir araya gelerek gelecek dönem projeleri üzerine toplantı gerçekleştirdi.


İstanbul kampüslerinin tüm akademi liderleri ile tanışan  genel müdür yardımcımız öğrencilerimizin zorlu propaganda sürecinde gerçekleştirdiği çalışmaları ve kısa sürede gerçekleştirdikleri projeleri dinledi.

Kendilerini tanıtarak gerçekleştirdikleri sosyal sorumluluk projelerinden bahseden öğrencilerimiz gelecek dönem gerçekleştirmeyi planladıkları projelerini anlattı. 43. İstanbul Maratonu’na otizmli öğrenciler için katılarak adımlarını iyilik için atan akademi liderleri proje süreçlerini genel müdürümüz ile paylaştı. Sosyal sorumluluk projeleri ile iş ve eğitim dünyasında farkındalık yarayan t-MBA Liderlik Akademisi 2 dev proje için çalışmaya başladıklarını ve heyecanlarını anlatarak yeni projeleri için genel müdürümüzden destek istediler. Öğrencilere tüm desteği vereceğiniz açıklayan Enis Eryaman, kulüp çalışmalarının daha aktif olması için öğrencilerin fikirlerini aldı.


Toplantıya Eğitim Direktörümüz Özgür Kapan, Liseler Koordinatörümüz Arzu Uz, İl Koordinatör Yardımcımız Ece Aydın ve Ataşehir Kampüsü Lise Müdürümüz Selehattin İnal da katılım gösterdi. Toplantıya t-MBA Liderlik Akademisi Bölüm Başkanı Betül Erok Şengel devam etti. Aylık gündemlerini konuşan öğrencilerimiz Ekim- Kasım ayı döneminde gerçekleştirdikleri çalışmalar hakkında bilgi vererek, devam eden projelerini değerlendirdiler.  

DOĞA KOLEJİ - KAMPÜSÜ BUL