t-MBA COMMUNITY DAY 2015

Rusya, Hollanda, Lübnan, Dubai, Finlandiya ve Almanya'dan gelen okulların katılımıyla t-MBA Zirvesi ikinci hafta etkinlikleri Kurtköy kampüsünde başladı.

ETİKETLER : zirve haftası , t-mba zirvesi , kurtköy doğa koleji , yemek israfı , proje

Rusya, Hollanda, Lübnan, Dubai, Finlandiya ve Almanya'dan gelen okulların katılımıyla t-MBA Zirvesi ikinci hafta etkinlikleri Kurtköy Doğa Kampüsü'nde başladı. Bütün öğrenciler ülkelerini ve okullarını tanıtacakları standları kurmak uzere toplandılar. Ögrenciler birbiriyle tanıştıktan ve stand alanında ulkeleri ve okulları hakkında bilgi edindikten sonra t-MBA tanıtım sunumunu dinlemek ve bütün ülkelerin başarıyla gerceklestirdigi "yemek israfı" projesini anlatan videoyu izlemek için konferans salonunda toplandılar.

Konferans bitiminde tüm görevli öğrenci ve öğretmenler sahnede fotograf çekildi ve sonrasında herkes standların başına döndü. Yabancı öğrencilerle, Doğa Okulu öğrencilerinin hazırladığı bu program hakkında ne düşündüklerini öğrenmek için röportaj yapıldı. Misafir öğrencilerin okulumuz ve etkinliğimiz hakkındaki olumlu yorumları bizleri çok mutlu etti. t-MBA haftasının ilk gününü gururla sona erdirdik.